Ντόρα: «Είμαι ευτυχής που ξεκίνησα το νέο κόμμα χωρίς λαμόγια»

Ανοιχτή σε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ για συγκρότηση συγκυβέρνησης, σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδυναμία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, δηλώσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη...

Φαίνεται λοιπόν ότι η κα Μπακογιάννη, που το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της ΔΗΣΥ είχε σειρά πολιτικών επαφών στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας, είναι διατεθειμένη να αφήσει πίσω τη σφοδρή σύγκρουση της με την ηγεσία της ΝΔ, αν, όπως λέει, «αυτό επιτάσσει το εθνικό συμφέρον». Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ πάντως εκτιμά ότι η ΝΔ δεν θα καταφέρει να καταλάβει την πρώτη θέση στις εκλογές, την οποία εκτιμά ότι θα διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα ξεκαθαρίζει για τη Δημοκρατική Συμμαχία: «Νιώθω ευτυχισμένη που ξεκίνησα το νέο κόμμα χωρίς λαμόγια, ψάξτε αλλού για λαμόγια. Η ΔΗΣΥ θα πετύχει ποσοστό-έκπληξη στις επόμενες εκλογές, επειδή προτείνει καθαρές λύσεις για το αύριο της χώρας, βγάζοντας μπροστά τους έντιμους ανθρώπους, τη νέα γενιά και τα δυναμικά στρώματα της κοινωνίας».